• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Compoziția eJoy® – Ancoră la sol, efectele sale pentru bărbați și experiență în utilizare

Kotvičník zemný

Tribulus Terrestris, așa cum se numește planta profesional, este una dintre plantele cunoscute de secole, în special pentru importanța sa în consolidarea forței, performanței și vitalității la bărbați. Acest lucru se aplică atât vitalității și performanței generale, cât și sexualului. Efectele Kotvičník sunt cunoscute din timpuri imemoriale, în principal pentru impotență și erecție.

Tribulus Terrestris și originea sa, descrierea, compoziția substanțelor și apariția

Pământul de ancorare este o plantă anuală originară din Asia. Se crede că locul inițial de apariție a fost coastele marine ale Japoniei și Chinei, de unde planta s-a răspândit și mai mult. Astăzi poate fi găsit și în Europa, Africa, Australia și America.

În ceea ce privește descrierea și construcția sa, trebuie cunoscute următoarele:

  • planta este mai puțin ramificată, de obicei până la 60 cm lungime
  • are frunze scurte și tulpinate care au o formă eliptică până la lanceolată
  • florile sunt de cinci ori, galbene la mijloc, mai palide la margini
  • fructul este uscat și format din baza fructelor mai mici, dure și spinoase

Fructele plantei sunt cele mai des utilizate, dar întreaga plantă este utilizată în multe preparate și produse finite. Planta conține sapogenine, alcaloizi, bioflavonoide, glicozide, taninuri, sterine, steroizi vegetali și fitosteroli. De asemenea, este bogat în mai mulți acizi, cum ar fi acidul linoleic, acidul linoleic, acidul stearic și acidul behenic.

Avantajul plantei este că aproape nu există efecte secundare atunci când o utilizați. Acesta este unul dintre motivele pentru care Ancora Pământului a fost folosită din cele mai vechi timpuri în medicina antică pentru a întări corpul. În medicina tradițională greacă, chineză și indiană, de asemenea, ca mijloc de potență.

Efectele și semnificația plantei

Datorită reprezentării foarte bogate a diferitelor substanțe vegetale, în special sapogenină, steroizi vegetali și fitosteroli, Kotvičník zemný poate fi utilizat în mai multe zone pentru a sprijini funcționarea sănătății umane.

Iată cele mai importante influențe și efecte ale plantei:

Creșterea testosteronului: Efectul principal al Tribulus este creșterea nivelului de hormon luteinizant, care controlează sinteza testosteronului și, astfel, promovează o creștere a nivelului de testosteron. La bărbații de vârstă mijlocie, acest lucru poate crește concentrația acestui hormon în organism cu până la o treime, ceea ce are ca rezultat și o creștere a performanței generale.

Potența și viața sexuală: Datorită efectului său asupra testosteronului, planta este folosită și ca remediu natural pentru impotență. Ajută la creșterea libidoului, adică a apetitului sexual, precum și la calitatea erecției, cel puțin în ceea ce privește debutul acesteia. De asemenea, ajută la creșterea fertilității acționând asupra spermatogenezei.

Masa musculară și regenerarea post-exercițiu: ancora de la sol este, de asemenea, utilizată de sportivi și bărbați care sunt supuși unor activități fizice mai solicitante în timpul zilei. Planta are un caracter anabolic natural și natural, crește masa musculară, promovează sinteza proteinelor și ajută la regenerarea după exerciții.

Vitalitatea mentală: Tribulus ajută nu numai pentru vitalitate fizică, ci și pentru vitalitate mentală și mentală. Este utilizat în principal pentru insomnie, tensiune, iritabilitate sau pentru a reduce riscul de depresie. Îmbunătățește stabilitatea mentală și echilibrul general și rezistența la influențe externe negative, cum ar fi stresul.

Ancorarea la sol și utilizarea sa în practică

Efectele menționate mai sus, precum și toate substanțele conținute în plantă, sunt utilizate în principal în două tipuri de preparate. Primele sunt cele concepute pentru sportivi și bărbați care fac mișcare sau merg la sală, unde scopul este de a sprijini construirea masei musculare și a forței.

A doua utilizare și mult mai potrivită este pastilele și preparatele menite să promoveze sănătatea sexuală. Acestea sunt preparate în care Tribulus Terrestris este una dintre cele mai importante substanțe active, dar conținutul lor este mai larg. Există o combinație de influențe și efecte și, în același timp, sinergie în special pentru a sprijini erecția, potența, libidoul și fertilitatea.

Există mai multe produse similare, dar nu toate au o compoziție optimă și o concentrație suficientă de extract de plante. Un bun exemplu al utilizării sale corecte și maxime este marca eJoy®, unde Kotvičník zemný este cea mai importantă substanță datorită cantității sale.

Zdieľajte:

Komentáre

Tak ako to vlastne je?, niekde píšete, že kotvičník čistí pečeň, a na to napíšete, že nie je vhodné konzumovať, ak máte chorú pečeň, a žalúdočné vredy.

Dobrý deň, nemáme vedomosť, že by sme niekde popisovali negatívny účinok kotvičníku na pečeň.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate