• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Ce este eJoy LONG®

eJoy® LONG este un supliment nutritiv natural destinat bărbaților care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală, erecția, potența și întârzierea climaxului prea rapid. Produsul se găsește sub formă de tablete și are o compoziție 100% naturală . Este fabricat în Marea Britanie.

Fără îndoială eJoy® LONG îndeplinește toate cerințele de calitate și standardele de utilizare și este aprobat de Oficiul de Sănătate Publică din Republica Slovacă. eJoy® LONG este complet diferit de concurența sa – nu e nevoie să faceți un examen medical, nu e nevoie să mergeți la farmacie și să aveți rețetă. Produsul îl puteți cumpăra din confortul casei dvs. prin intermediul magazinului online al dealerului oficial al Republicii Slovace.

Efectele pastilelor la bărbați

Produsul este destinat bărbaților, pe care îi ajută în special la îmbunătățirea erecției, creșterea dorinței de sex și întârzierea orgasmului la bărbați – prin urmare este benefic și pentru femei. Experiența bărbaților care administrează eJoy LONG®:

+100%

Întârzierea punctului culminant

Efect pozitiv asupra întârzierii ejaculării

+100%

Prelungirea actului sexual

Îmbunătățirea

+65%

Dorință de sex

Crește libidoul și dorința de sex

+65%

Efect pozitiv asupra erecției

Îmbunătățirea calității erecției și un efect pozitiv asupra duratei acesteia

 

Compoziție

Pe piața din țara noastră eJoy® LONG este un produs unic pentru îmbunătățirea erecției – nu conține substanțe chimice, substanțe artificiale, stabilizatori dăunători sau înlocuitori de calitate scăzută. Această gamă de produse eJoy® este completată de substanța PANAX Ginseng și un conținut crescut de alte substanțe, ceea ce îl face diferit de versiunea clasică a eJoy®.

Compoziția produsului se bazează pe extracte de plante 100% naturale. În mod special, conține următoarele plante și substanțe:

Tribulus Terrestris (165 mg)

Crucea de Malta e oiginară din Asia. Această plantă este cunoscută de secole pentru zeci de efecte benefice asupra corpului, cum ar fi imbunatățirea funcției erectile sau cresterea nivelului de testosteron. Planta crește, de asemenea, dorința de sex, potența, îmbunătățește spermatogeneza. Folosită incă din cele mai vechi timpuri cu scop medicinal arată că, datorită efectelor secundare minime, acestă plantă este una din cea mai populară componentă a celor mai eficiente preparate pentru erecție, eJoy® LONG nu este o excepție.

Maca (60 mg)

Viagra peruviană – acesta este numele plantei Lepidium Meyenii, care este mai bine cunoscută sub numele de Maca. Pe lângă întrebuințarea capsulelor și pulberei de Maca, se utilizează și rădăcina plantei – nu numai de bărbați, dar și de femei, pentru a îmbunătăți ciclul menstrual și a crește secreția vaginală. La bărbați, Maca are efecte benefice asupra calității spermei – ajută la cresterea producției, cantității si motilității spermei și este un super afrodiziac.

Panax Ginseng (140 mg)

Ginseng asiatic – o plantă care provine din Coreea. Utilizarea acestei plante ajută la întârzierea ejaculării precoce, a amorțirii penisului. Îmbunătățește funcția sexuală la bărbații cu disfuncție erectilă și, în general, îmbunătățește excitația sexuală.

L-Arginin (75 mg)

L-arginina este una dintre substanțele importante conținute în preparatul unic eJoy®LONG. Este un aminoacid care susține sinteza proteinelor, producerea de oxid nitric, îmbunătățește fluxul sanguin și secreția hormonului de creștere la bărbați. Conform experimentelor și experienței, utilizarea regulată a L-argininei arată efecte pozitive asupra erecției și fertilității masculine.

L-citrulină (75 mg)

L-citrulina este, de asemenea, un aminoacid benefic care contribuie la ameliorarea stărilor de oboseală și la îmbunătățirea fluxului sanguin către mușchi și alte țesuturi moi. eJoy®LONG conține L-citrulină datorită efectului său semnificativ asupra aportului global de sânge la organele genitale la bărbați – în special la penis. Spre deosebire de concurență, eJoy®LONG conține o concentrație de substanță de o calitate înaltă.

Vitamine C și D (30 mg a 400 iu)

Vitaminele, în cantități corecte, au un impact pozitiv atât de mare asupra corpului uman, încât nu trebuie să lipsească în niciun produs natural benefic omului. eJoy®LONG conține o combinație unică de vitamina C și D, care sunt considerați a fi cei mai buni antioxidanți naturali care încetinesc îmbătrânirea celulară și îmbunătățesc calitatea și motilitatea spermei.

O singură doză (2 capsule) conține compoziția listată.

Fără efecte secundare nedorite

Deoarece produsul eJoy® LONG  conține doar substanțe 100% naturale și materii prime, spre deosebire de comprimatele de erecție concurente, nu există riscul de efecte secundare neplăcute atunci când este utilizat. Nu provoacă dureri de cap, greață, înroșirea pielii sau alte probleme sexuale asociate cu administrarea eJoy® LONG, așa cum poate fi în cazul pastilelor eliberate pe bază de rețetă.

Dozare

Administrarea produsului eJoy® LONG este extrem de simplă – administrați doar o doză de două tablete cu 30 de minute înainte de actul sexual. Doza zilnică maximă este de 4 comprimate și nu trebuie depășită. Produsul poate fi utilizat perioade lungi de timp, pentru un efect optim – de la 3 până la 4 luni.

Tot ce aveți nevoie pentru o dozare și o utilizare adecvate este, de asemenea, inclus în prospectul care vine împreună cu fiecare pachet de comprimate de erecție eJoy® LONG. În fiecare cutie cu pastilele de erecție eJoy® este inclus prospectul cu informații utile despre dozare și modul de administrare corect.

Certificarea și calitatea produsului eJoy® LONG

eJoy® îndeplinește toate standardele stricte necesare pentru vânzarea și administrarea în Slovacia a preparatelor pentru îmbunătățirea erecției. Pentru a folosi eJoy® LONG, nu e nevoie de controlul medical și nici de prescripție medicală. Produsul a fost certificat de Oficiul de Sănătate Publică din Republica Slovacă și este unul dintre suplimentele 100% naturale de cea mai bună calitate pentru îmbunătățirea erecției de pe piața noastră.

VEZI CERTIFICATELE

Te interesează erecția fermă și întârzierea punctului culminant?

Nu ezitați mult timp și comandați astăzi unul dintre pachetele avantajoase eJoy® LONG.

VEZI PACHETELE eJoy® LONG

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate