• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Întrebări frecvente

Efecte | Compoziţie | Administrare și dozare | Transport și Plată | Altele

Efecte

După cât timp mă pot aștepta la rezultate?
Îmbunătățirea poate fi observată după aproximativ o lună de la utilizare, dar fiecare persoană este diferită și reacționează diferit. Cu toate acestea, clienții susțin uneori că observă prelungirea actului după doar câteva zile. Utilizarea optimală este 2 – 2,5 luni în fiecare zi.

Este EJoy® cu adevărat eficient? 
Statisticile producătorului nu înșeală, dovadă fiind clienții mulțumiți care folosesc eJoy® mult timp. Pe baza recomandărilor lor, apar și clienți noi, care mărturisesc eficacitatea produsului.

Cum pot amplifica efectele produsului? 
Modul ideal este să faceți exerciții de întărire a penisului, pe care le puteți găsi cu ușurință pe Internet (exercițiile Kegel).

Este acest supliment sigur de utilizat? Există efecte secundare nedorite ale produsului eJoy®? 
Utilizarea eJoy® este complet sigură, eJoy® a fost supus unor teste amănunțite, care nu au determinat efecte secundare. În cazuri rare, pot fi observate dureri de cap ușoare, dacă observați efecte secudare nedorite, nu mai continuați să luați suplimentul și vă rugăm să ne contactați. Nu este potrivit pentru persoanele care suferă de boli cardiovasculare, persoanele care suferă de tensiune arterială crescută sau scăzută sau alte probleme cardiace, femeile însărcinate și nici nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Compoziţie

Este eJoy® un produs natural? 
Da, eJoy® conține doar extracte naturale din diverse plante. Este un supliment nutritiv pur natural, pregătit din plante recoltate din diferite părți ale lumii.

Conține EJoy® substanțe neautorizate sau alergeni? 
Sportivii au voie să administreze eJoy®, pentru că produsul nostru nu conține substanțe ilegale (dopaj). De asemenea, nu conține niciunul dintre alergenii enumerați în lista standard de alergeni (nuci, gluten etc.).

Am încercat deja alte produse, dar acestea nu au funcționat, de ce ar trebui să cred că eJoy® e altfel? 
eJoy® diferă de alte produse prin compoziția sa excepțională și este recomandat de sute de clienți mulțumiți din întreaga lume, care se bucură de sex acum mai mult decât înainte.

Administrare și dozare

Câte pastile conține o cutie? Câte pastile ar trebui să iau? 
Fiecare cutie conține 24 de pastile. Doza recomandată este de 2 pastile pe zi (= 1 doză). Se recomandă să luați o pastilă dimineața după micul dejun și o pastilă seara după cină, resp. înainte de culcare. Prin urmare, o cutie o veți folosi în 12 zile.

De ce pastilele se administrează doar după masă? 
Prima masă pornește eficient sistemul digestiv, astfel corpul dvs. este capabil să absoarbă cantitatea maximă de ingrediente active din produs. Puteți lua pastila și pe stomacul gol, dar efectul nu este optim.

Ce se întâmplă dacă am uitat să iau pastila eJoy® de dimineața? 
Administrați comprimatul în timpul zilei, nu va influența prea mult efectul final, deși este recomandabil să îl administrați dimineața și seara pentru o distribuție optimă.

Se poate de administrat mai multe pastile pe zi? 
Doza recomandată constă din 2 pastile pe zi și nu trebuie depășită. Cu toate acestea, unii clienți iau o pastilă extra cu o jumătate de oră înainte de actul sexual pentru a se „întări”.

Se poate de combinat eJoy® cu un alt supliment nutritiv conceput pentru stimularea libidoului? 
Nu recomandăm combinarea preparatelor, acestea au o compoziție similară și organismul nu este capabil să absoarbă simultan o concentrație mare de ingrediente active. Prin urmare, substanțele în exces nu sunt asimilate de organism.

eJoy® și fumatul? 
Țigările au un efect negativ asupra tensiunii arteriale, fumătorilor înrăiţi produsul eJoy® poate să le provoce creșterea tensiunii. Fumatul ocazional nu ar trebui să fie o problemă.

eJoy® și alcoolul în același timp? 
Administrarea concomitentă a alcoolului și a oricărui medicament sau supliment nutritiv nu este recomandată, deoarece alcoolul reduce absorbţia substanțelor active în organism. Cantitățile mici de alcool nu prezintă risc, dar pot reduce efectul produsului.

Se poate de combinat eJoy® cu medicamentele eliberate pe bază de rețetă? 
În funcție de compoziția fiecărui medicament, este necesar să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Când eJoy® este interzis? 
Nu se recomandă administrarea produsului, dacă ați avut anterior o reacție alergică la oricare dintre substanțele din compoziție, dacă suferiți de o tulburare cardiacă, resp. tulburare hepatică, dacă aveți o tulburare de sângerare, o boală de ulcer, o tulburare genetică a retinei sau luați medicamente care sunt surse de oxid nitric (de exemplu, pentru a trata angina pect.) De asemenea, nu este recomandat persoanelor care au probleme hepatice sau sunt hipersensibile la oricare dintre substanțele din compoziția acestui supliment. Administrarea concomitentă a unui alt supliment nutritiv sau a unui medicament destinat tratamentului disfuncției erectile nu este recomandată în timpul utilizării acestuia (este necesară consultația medicului).

Transportul și plată

Cuponul promoțional cum poate fi activat ?
Dacă ați primit un cupon de reducere de la noi, sunteți cu siguranță clientul nostru mulțumit. Atunci când faceți o nouă comandă, introduceți codul din cupon în câmpul „cod de reducere”. Reducerea va fi aplicată după confirmare.

Oferiți reduceri la eJoy®? 
Dacă ați comandat produsul nostru, uneori este posibil să primiți un cupon de reducere de la noi, mai oferim și oferte avantajoase.

Plata prin card bancar direct la magazin pe site. Ce trebuie sa primeasca clientul in colet?
Factura adecvată se va găsi în colet.

Ce trebuie să fac clientul dacă primește coletul deteriorat? 
În acest caz, vă recomandăm să nu acceptați coletul de la curier și să ne contactați.

Ambalajul este discret? 
Da, ambalajul este sigilat extrem de discret, doar cu o etichetă de adresă și este calitativ ambalat.

Cât durează livrarea? 
Coletul este predat pentru livrare în termen de 24 de ore de la primirea comenzii. Prin urmare, vă puteți aștepta la livrare în două zile lucrătoare.

Cum clientul poate să comande eJoy®? 

Cea mai ușoară opțiune este de a comanda online, dar este posibil și prin e-mail.

Altele

Este asigurat anonimatul clientului la achiziționarea eJoy®?
Confidențialitatea este importantă pentru noi. Datele dvs. personale le introduceți pe un web site securizat (blocare verde la adresa www.ejoy.sk în browserul dvs.), datele dvs. sunt stocate în baza de date în formă criptată. Vă garantăm livrarea într-un pachet opac fără date pe el.

Care sunt condițiile de returnare ale produsul eJoy®? 
Suntem siguri de calitatea produsului nostru, returnăm banii pentru fiecare pachet intact. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Se poate de cumpărat eJoy® în farmacie sau într-un alt loc decât de la distribuitor oficial pentru Republica România?
Produsul poate fi achiziționat exclusiv pe site-ul distribuitorului autorizat al Republica România – www.ejoypastile.sk.

De ce să cumpărați eJoy® numai de la noi? 
Dacă doriți cu adevărat un produs eJoy® 100% eficient, originalul poate fi achiziționat doar de la noi. Există multe imitații, dar originalul e doar unul.

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate