• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Erecție

Ce este o erecție, cum se produce, cum funcționează, cât timp ar trebui să fie, ce probleme sunt asociate cu aceasta și cum să obțineți o erecție de calitate

Erecție, întreaga lume a sexului masculin se învârte în jurul acestui concept magic, care reprezintă un fel de graal sexual al vieții sexuale ideale. Cu toate acestea, ca de obicei, este uneori destul de departe de ideal la realitate și același lucru este valabil și în cazul erecției.

Procesul și starea de erecție în sine sunt influențate de mai mulți factori interni și externi. Acestea afectează originea erecției, calitatea acesteia, durata și, în cele din urmă, calitatea generală a vieții sexuale. Cunoașterea tuturor acestor factori, precum și a principiului modului în care funcționează erecția, poate schimba viziunea bărbaților asupra propriei vieți sexuale și a tot ceea ce este legat de aceasta.

Ce este o erecție

Conform fiecărei enciclopedii din lume, erecția înseamnă probabil ridicarea unui organ genital pe baza excitării sexuale. Ați putea fi surprins, dar nu numai bărbații, ci și femeile pot avea o erecție. În timp ce erecția masculină se manifestă prin erecția organelor genitale, penisului, erecția feminină se manifestă prin erecția clitorisului.

De obicei, totuși, erecția se referă la erecția la un om, unde atât dispoziția psihogenă, cât și cea fiziogenică a organismului pentru erecție joacă un rol important. Cu toate acestea, pentru ca o erecție să apară, trebuie să vină mai întâi cu un stimul sexual.

Întregul proces de erecție se bazează pe succesiunea următoarelor mecanisme:

 • stimularea sexuală trebuie să înceapă de la început, fie ea directă sau indirectă, dar fără ea erecția nu are loc spontan; excepția este așa-numitul erecție nocturnă sau matinală, dar aceasta este mai mult o reacție reflexivă automată a organismului
 • după stimularea sexuală, sistemul nervos trebuie să funcționeze corespunzător, pe baza căruia un semnal de la receptori externi ajunge la creier și trimite un semnal către organele genitale pentru a activa mecanismele care garantează debutul opririi
 • ca urmare a unui stimul nervos, se activează alimentarea arterială, mecanismul veno-ocluziv și sistemul cavernos, rezultând creșterea fluxului sanguin către corpurile axilare și erecția organului genital.

Ce este o erecție de calitate? Lung, dur, puternic și ferm

Atât originea erecției, cât și calitatea acesteia depind de funcționarea și funcționalitatea corectă a părților individuale ale procesului menționat mai sus. Cuvântul calitate se referă la proprietățile care reprezintă rezultatul funcționării ideale a tuturor mecanismelor.

O erecție bună ar trebui să fie caracterizată prin următoarele caracteristici:

 • oprirea vine fără întrerupere, este lină, nu există întârziere și primul semn de erecție vine practic imediat după stimularea sexuală
 • după atingerea unei erecții complete nu există slăbire, erecția durează chiar și fără stimulare sexuală directă pentru o perioadă suficient de lungă
 • oprirea este completă, penisul nu este slăbit, poziția sa corectă este menținută, nu există picătură
 • dacă erecția este stimulată în mod repetat de stimulare sexuală, aceasta rămâne în starea maximă posibilă pentru întreaga perioadă de stimulare
 • dacă există o scădere spontană a durității opririi după o lungă perioadă de timp fără stimulare sexuală, stimularea repetată va restabili punctul foarte repede

Cum se creează o erecție

Am descris procesul de erecție la început, dar a fost mai mult despre secvența activităților și activitatea mecanismelor care duc la activarea efectivă a sistemului de erecție. Acum ne vom apropia de modul în care are loc erecția direct în sistemul genital.

Iată etapele individuale în ceea ce privește debutul erecției, durata și încetarea acesteia:

Faza de dilatare vasculară: Pe baza stimulării sexuale și a trimiterii unui semnal din creier, are loc prima fază a tranziției de la o stare de repaus la starea de debut a procesului de oprire. La început, pereții vaselor de sânge hrănitoare cu sânge se relaxează, adică se extind. Consecința acestui proces este o creștere a fluxului de sânge către penis și în special către corpurile axilare erectile, care sunt responsabile de activarea mecanismului de îndreptare a poziției penisului.

Faza de flux sanguin rapid: a doua etapă este fluxul rapid de sânge către întregul organ genital. Creșterea fluxului sanguin aterial umple întregul sistem sinusoidal dilatat și în același timp crește presiunea intracavernă. Cu toate acestea, creșterea sa este, de fapt, doar o abordare a presiunii arteriale medii, în timp ce în același timp sinusoidul se extinde și, ulterior, se creează un mecanism funcțional de ocluzie venoasă.

Faza Stop Peak: Ca urmare a tuturor proceselor de mai sus, va avea loc faza de vârf de oprire. Aceasta se caracterizează prin stabilizarea presiunii sistolice și intracavernice, precum și prin stabilizarea ratei fluxului sanguin arterial către penis. Menține un volum stabil de sânge în circulație și rezultatul ar trebui să fie oprirea maximă posibilă și, astfel, mărirea penisului.

Faza culminantă: Din punct de vedere al potenței și fertilității, faza culminantă este cea mai importantă, din punctul de vedere al erecției în sine, este sfârșitul erecției și întregul proces de erecție ca atare. Chiar înainte de punctul culminant, are loc o erecție rigidă, care este însoțită de o creștere de până la 3 ori a presiunii intracavernice în penis și extern de zvâcniri musculare asociate cu ejaculare ejaculată prin uretra.

Faza de detumescență: După atingerea apogeului și orgasmului, apare ultima fază, faza de detumescență. În acest timp, mușchii vaselor care alimentează penisul se contractă, care ajung la mușchii originali și în repaus și fluxul de sânge din penis este restabilit. Eradicarea cronometrului este slăbită și erecția este terminată. Circulația sângelui este readusă la volumul inițial și erecția este terminată.

Cauze și factori care afectează erecția

În plus față de procesele interne care afectează originea și cursul unei erecții, calitatea și cursul unei erecții sunt influențate de mai mulți factori externi și cauze. Acestea acționează asupra unor sub-mecanisme, în special asupra sistemului cardiovascular, hormonal și nervos.

Aceștia sunt în principal următorii factori:

Boli cardiovasculare: Una dintre cele mai frecvente cauze ale problemelor de erecție se găsește în sistemul vascular. Fluxul insuficient de sânge este un factor care, în sine, face imposibilă realizarea unei opriri reușite. Această afecțiune este cauzată de probleme cardiace, defecțiuni ale pereților vasculari, niveluri ridicate de colesterol sau zahăr și mai multe boli cardiovasculare care afectează negativ fluxul sanguin către organele genitale.

Tulburări ale sistemului nervos: a doua cauză cea mai frecventă a problemelor calității vieții sunt bolile care afectează sistemul nervos, în special partea centrală a acestuia. Acestea sunt în mare parte boli cu efect indirect asupra vieții sexuale, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson și altele asemenea. Aceste boli afectează negativ transmiterea impulsurilor nervoase, care se manifestă direct la debutul erecțiilor.

Nivele hormonale insuficiente: Problemele de erecție și potență, în general, pot fi cauzate și de libidoul insuficient, care este cauzat în principal de niveluri incorecte de hormoni sexuali. La bărbați, cel mai important hormon este testosteronul, care scade în mod natural odată cu înaintarea în vârstă, dar și, de exemplu, din cauza unei boli, de exemplu legată de glanda tiroidă sau de secreția hormonului în sine.

Stil de viață slab și stil de viață slab: consum excesiv de alcool, prea mult stres, fumat, lipsa alimentelor sănătoase și lipsa exercițiilor fizice, toate acestea fiind printre factorii externi negativi care înrăutățesc practic toate mecanismele implicate în calitatea erecției. Pe termen scurt sau o dată, desigur, acest factor nu are un efect grav asupra potenței și erecției, dar pe termen lung este mult mai mare decât cred bărbații.

Stare mentală: Mai ales recent, una dintre cele mai frecvente probleme la bărbați este stresul, depresia, frica de eșec, oboseala și alți factori care le afectează sănătatea mintală și psihicul. Acestea sunt cauze care sunt în general foarte subestimate, dar trebuie, de asemenea, să li se acorde atenția cuvenită. Problemele de erecție în acest caz pot dispărea cât de repede apar.

Utilizarea anumitor medicamente: mai multe medicamente, în special cele care afectează sistemul cardiovascular și sistemul nervos, ca efect secundar, pot afecta negativ debutul unei erecții sau funcționarea tuturor mecanismelor implicate în apariția corectă a acestuia. Ele pot fi, de asemenea, medicamente pentru alergii, dar cele mai multe sunt antidepresive, medicamente pentru tensiunea arterială, diuretice sau alte categorii specifice de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Cea mai frecventă disfuncție erectilă

Problemele legate de erecție se manifestă de obicei în debutul, întreținerea și duritatea penisului. Deși în exterior un bărbat percepe aceste tulburări ca fiind o singură problemă, cauzele lor și cea care afectează mecanismul de erecție sunt foarte diverse.

Acestea sunt cele mai frecvente probleme de erecție la bărbați:

  Erecție insuficientă și slabă

Unul dintre cele mai frecvente tipuri de probleme și defecte este calitatea scăzută a ștergerii. În termeni laici, această afecțiune este o erecție insuficientă sau slabă și se manifestă prin faptul că penisul nu este erect și dur, ci mai moale și mai slab. Problema poate avea mai multe cauze, dar cea mai frecventă este fluxul sanguin insuficient cauzat de eșecul mecanismelor vasculare.

  Erecție scurtă

Datorită faptului că determinarea exactă a ceea ce este o erecție lungă și a ceea ce o erecție scurtă este destul de provocatoare, această problemă este destul de des în fundal. Cu toate acestea, o erecție prea scurtă poate fi o afecțiune în care pierderea cronometrului are loc în câteva minute, chiar dacă penisul este expus la stimulare sexuală repetată. Problema poate fi în sistemul vascular sau nervos.

  Erecție prematură

Bărbații confundă acest termen cu ejaculare prematură. În spatele ejaculării precoce stă debutul rapid al climaxului, ale cărui cauze pot fi atât de natură psihogenă, cât și fiziologică. Dacă ejacularea prematură apare în mod regulat la un bărbat, este necesar să vizitați un specialist, cel mai adesea un sexolog.

  Erecție dureroasă

Dacă durerea penisului apare în timpul unei erecții, poate fi un simptom al mai multor tipuri de tulburări și boli. Poate fi o afecțiune de priapism, deformare fiziologică, cum ar fi boala Peironie, boli inflamatorii asociate sistemului genital, de exemplu cu prostata sau chiar cancer. Această afecțiune necesită cu siguranță un examen medical.

  Erecții frecvente

În acest caz, nu este o problemă cu funcționalitate insuficientă, ci o problemă cu prea multă activitate. O erecție prea frecventă poate fi un semnal al libidoului ridicat, cel mai adesea din cauza problemelor hormonale. Poate fi, de asemenea, o problemă cu vasodilatația cronică, care trebuie, de asemenea, abordată. În aceste cazuri, cu toate acestea, este cu siguranță necesar să consultați un medic.

O erecție mai bună? Opțiuni care există

Marca eJoy este lansată pe piața noastră sub forma unui singur tip de tabletă cu efect complex. Acesta este un avantaj față de unele pastile concurente, unde trebuie să cumpărați tablete separate pentru a susține erecția și, de exemplu, tablete pentru a îmbunătăți libidoul.

Tratamentul bolii înrudite sau inducătoare

Orice soluție la o erecție slabă ar trebui să se bazeze pe rezolvarea cauzei directe sau indirecte care pot fi asociate cu disfuncția erectilă. Acestea sunt în principal tulburări cardiovasculare, boli metabolice, probleme cu nivelurile hormonale și, astfel, cel mai adesea cu glanda tiroidă sau alte boli care afectează sistemul de reproducere. Vindecarea sau suprimarea lor va îmbunătăți de obicei automat erecția.

Un stil de viață mai bun

Amintiți-vă că țigările, alimentele grase sau alcoolul și erecția nu sunt foarte prieteni împreună. Sănătatea ta se reflectă și în calitatea erecției tale, iar stilul de viață este foarte strâns legat de sănătatea ta. Ar trebui consumate alimente mai sănătoase, trebuie evitați factorii care afectează vasele de sânge și sistemul nervos. Este important să consumați suficiente fructe și legume, acestea conțin o mulțime de vitamine și minerale.

Măsuri de regim

Nu numai reducerea alimentelor nesănătoase și a obiceiurilor proaste ajută la o erecție mai bună. Este important să se facă și ceva activ, iar aici trebuie luate măsuri de regim. În primul rând, trebuie să începeți să vă exercitați mai mult, mai multă mișcare înseamnă eliminarea mai multor factori de risc. În al doilea rând, stresul și sofisticarea trebuie reduse, iar organismul are nevoie și de activități de agrement. În al treilea rând, este necesar să oferiți corpului odihnă și somn de calitate.

Pregătiri de sprijin

Acolo unde măsurile normale de regim nu vor ajuta, sprijinul natural va ajuta. Astăzi, există un număr mare de produse speciale care afectează, de exemplu, vasodilatația, creșterea nivelului de testosteron, stimularea libidoului, creșterea potenței sexuale și susținerea vitalității generale. Aceste produse ajută la cele mai frecvente cauze, care sunt asociate cu erecție slabă și au potențialul de a îmbunătăți în mod cuprinzător sănătatea sexuală.

Tratament profesional

Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu funcționează, este timpul pentru un tratament profesional sub supravegherea unui medic. Într-un astfel de caz, este cel mai probabil o disfuncție erectilă completă, în care cauza poate fi o slăbire permanentă a mușchiului neted vascular sau o altă problemă gravă. În aceste cazuri, soluția este de obicei prin medicamente speciale sau sub formă de intervenție chirurgicală cu implantarea de proteze peniene sau cu ocluzie vasculară.

Pastilele pentru erecție ca cea mai bună soluție disponibilă?

Multe probleme de erecție la bărbați sunt asociate cu factori care pot fi influențați pe termen lung fără a fi nevoie să consultați un medic și să efectuați examinări sau tratamente riguroase. Rezultatul celor mai recente cunoștințe este o formă modernă de soluție și adică preparate de susținere sub formă de tablete.

Există două tipuri de tablete dintre care puteți alege:

 • Prima categorie este medicamentele eliberate pe bază de rețetă, care conțin medicamente sintetice care îmbunătățesc fluxul de sânge către penis și astfel îmbunătățesc erecția
 • a doua categorie este pastilele fără prescripție medicală care conțin ingrediente active naturale care au un efect mai complex asupra sănătății sexuale

Al doilea grup include, de exemplu, eJoy, o marcă a unui produs conceput pentru a întări nu numai erecțiile, ci și pentru a îmbunătăți întreaga gamă de funcții sexuale. Aceste efecte provin din acțiunea sinergică a substanțelor care afectează în mod natural factorii interni din organism responsabili de buna funcționare a sistemului de reproducere.

În trecut, pastilele pentru erecție fără prescripție medicală erau considerate inferioare și, din păcate, existau chiar și multe mărci diferite care parazitau asupra problemelor sexuale ale bărbaților. Din fericire, situația este mai bună astăzi și eJoy are un efect cuprinzător asupra întregului sistem genital, nu numai asupra dezvoltării erecțiilor, de exemplu.

Comprimatele EJoy sunt o soluție accesibilă în special pentru bărbații care:

 • vor să îmbunătățească calitatea erecției lor în ceea ce privește debutul opririi, rezistența și lungimea acesteia
 • au nevoie să crească libidoul și să-și susțină apetitul sexual
 • ei caută un mijloc natural de a prelungi relațiile sexuale și de a le îmbunătăți
 • vor să aibă un efect pozitiv asupra prostatei și, astfel, asupra potenței și fertilității în general

Compoziția produsului se bazează pe extracte și extracte 100% naturale. Acestea sunt substanțe derivate din cei mai buni afrodisiaci naturali, care sunt suplimentați cu aminoacizi sau vitamine eficiente. Această combinație are un efect pozitiv asupra alimentării cu sânge a sistemului reproductiv, dar și asupra nivelurilor hormonale sau a energiei și vitalității sexuale.

Comparativ cu alte tipuri de soluții, tabletele eJoy au avantajul de ușurință în utilizare, disponibilitate, raport foarte bun preț-performanță, dar și în complexitatea efectelor. Cu excepția cazului în care aveți tulburări de disfuncție erectilă mai grave, eJoy este cel mai probabil cea mai bună soluție gratuită pentru a vă îmbunătăți viața sexuală.

Întrebări frecvente despre erecții

În legătură cu erecția, atât bărbații, cât și femeile tind să pună nu numai date tehnice sau informații teoretice, ci și câteva întrebări practice. Aici veți găsi cele mai frecvente întrebări împreună cu răspunsurile la acestea.

Poftim:

Cum să examinați o disfuncție erectilă la un medic

Este practic o combinație de anamneză, măsurători fiziologice și teste. Medicul detectează prezența factorilor de risc, efectuează o hemoleucogramă, examinează urina, testează funcționalitatea transmiterii impulsurilor nervoase și efectuează și un test numit erecție nocturnă. În special, acest test determină dacă un bărbat suferă de disfuncție erectilă și în ce formă.

Obezitatea sau starea fizică afectează și calitatea unei erecții?

Cu siguranță da, din cel puțin două motive. Primul este că obezitatea este asociată cu boli metabolice și probleme vasculare, care afectează și starea de erecție. Al doilea este că o stare fizică slabă înseamnă, de asemenea, deteriorarea sistemului respirator, nervos și vascular, care afectează, de asemenea, erecția și potența.

Calitatea unei erecții afectează și fertilitatea?

Într-un sens, da. Ejacularea materialului seminal în vagin poate avea loc și în timpul unei erecții incomplete sau slabe, astfel încât să poată avea loc fertilizarea. Cu toate acestea, probabilitatea fertilizării cu succes crește proporțional cu cât de adânc poate penetra penisul în vagin. Cu toate acestea, fără o oprire adecvată, o astfel de penetrare completă nu este posibilă din punct de vedere fiziologic.

Cât durează o erecție pentru un om sănătos?

Deși nu există limite exacte specifice și determinate din punct de vedere medical, de obicei un bărbat este capabil să mențină o erecție naturală timp de aproximativ 60 de minute fără preparate de susținere. Este, desigur, foarte individual, depinde și de efectele mediului extern sau de excitare sexuală. Dacă erecția spontană durează mult timp, este un simptom al unei boli sau tulburări.

Problemele de erecție se pot datora unei probleme de relație?

La unii bărbați, problemele de relație afectează funcția sexuală până la punctul în care nu pot obține o erecție completă. Cu toate acestea, este foarte individual și în majoritatea cazurilor în astfel de cazuri există probleme nu numai cu erecția ca atare, ci și cu apetitul sexual sau cursul ejaculării.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți o erecție imediat

Ce poți face astăzi pentru a putea avea sex mai bun mâine sau câteva zile decât ți-ai putea imagina vreodată? Deși călătoria este de obicei pe termen lung, există câțiva pași foarte rapizi pe care îi puteți face imediat.

Asumați-vă un angajament acum că:

 • încetezi să fumezi și să bei alcool
 • nu mai consumați alimente nesănătoase, în special semifabricate, alimente grase, dulciuri, prea multă carne grasă și altele asemenea
 • vei începe să te miști regulat, să faci mișcare și te vei dedica mai multor activități fizice
 • vă veți schimba stilul de viață mergând la culcare regulat și bucurându-vă de mai multă odihnă în timpul zilei
 • vei pune capăt imediat stresului, agitației, suprasolicitării
 • să aflați mai multe despre eJoy și să decideți astăzi dacă comandați; îl poți avea acasă mâine și îți poți începe viața sexuală de succes
Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate