• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Ce este eJoy®

EJoy® este un supliment nutritiv natural destinat bărbaților care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală, erecția, potența și sănătatea prostatei. Produsul este sub formă de tablete. Produsul este destinat bărbaților, pe care îi ajută la îmbunătățirea erecției și la creșterea dorinței de sex – prin urmare este benefic și pentru femei. Experiența bărbaților care folosesc eJoy® vorbește de la sine – compoziția nativă, se fabrică în Marea Britanie.

Fără îndoială eJoy® îndeplinește toate cerințele de calitate și standardele de utilizare și este aprobat de Oficiul de Sănătate Publică din Republica Slovacă. eJoy® este complet diferit de concurența sa – nu e nevoie să faceți un examen medical, nu e nevoie să mergeți la farmacie și să aveți rețetă. Produsul îl puteți cumpăra din confortul casei dvs. prin intermediul magazinului online al dealerului oficial al Republicii Slovace.

Efectele pastilelor la bărbați

Produsul este destinat bărbaților, pe care îi ajută în special la îmbunătățirea erecției și la creșterea dorinței de sex – prin urmare este benefic și pentru femei. Experiența bărbaților care folosesc eJoy® vorbește de la sine:

+100%

Efect asupra erecției

Ajută la îmbunătățirea calității erecțiilor

+100%

Dorință de sex

Crește libidoul și dorința de sex

+85%

Prostata

Efect pozitiv asupra prostatei

+65%

Actul sexual prelungit

Îmbunătățirea actului sexual

 

Compoziție

Pe piața din țara noastră eJoy® este un produs unic pentru îmbunătățirea erecției – nu conține substanțe chimice, substanțe artificiale, stabilizatori dăunători sau înlocuitori de calitate scăzută.

Compoziția produsului se bazează pe extracte de plante 100% naturale. În mod special, conține următoarele plante și substanțe:

Tribulus Terrestris (150 mg)

Crucea de Malta oiginară din Asia. Această plantă este cunoscută de secole pentru zeci de efecte benefice asupra corpului, cum ar fi imbunatățirea funcției erectile sau cresterea nivelului de testosteron. Planta crește, de asemenea, dorința de sex, potența, îmbunătățește spermatogeneza. Folosită incă din cele mai vechi timpuri cu scop medicinal arată că, datorită efectelor secundare minime, acestă plantă este una din cea mai populară componentă a celor mai eficiente preparate pentru erecție, inclusiv eJoy®.

Maca (60 mg)

Viagra peruviană – acesta este numele plantei Lepidium Meyenii, care este mai bine cunoscută sub numele de Maca. Pe lângă întrebuințarea capsulelor și pulberei de Maca, se utilizează și rădăcina plantei – nu numai de bărbați, dar și de femei, pentru a îmbunătăți ciclul menstrual și a crește secreția vaginală. La bărbați, Maca are efecte benefice asupra calității spermei – ajută la cresterea producției, cantității si motilității spermei și este un mare afrodiziac.

Saw Palmetto (130 mg)

Palmierul Serenoa Repens este unul dintre cei mai buni afrodiziaci naturali cu efecte de vindecare. Extractul din această plantă de secole a fost folosit în medicina tradițională din America de Nord pentru probleme de prostată. De asemenea, extractul din această plantă face parte din produsele de reglare hormonală, dar și de creștere a părului. Are un efect extraordinar asupra creșterii libidoului.

Extract de ardei iute (5 mg)

Ardeiul iute este fructul plantei din specia Capsicum și sunt cunoscuți pentru iuțeala lor. Acest lucru se datorează conținutului ridicat al unei substanțe numite capsaicină, care are efecte foarte pozitive, de exemplu, asupra digestiei și a sistemului vascular. Îmbunătățirea fluxului sanguin și dilatarea vaselor de sânge sunt motivele pentru care capsaicina de ardei iute este, de asemenea, utilizată în preparatele pentru creșterea calității erecției. eJoy® nu este o excepție.

L-Arginin (75 mg)

L-arginina este una dintre substanțele importante conținute în preparatul unic eJoy®. Este un aminoacid care susține sinteza proteinelor, producerea de oxid nitric, îmbunătățește fluxul sanguin și secreția hormonului de creștere la bărbați. Conform experimentelor și experienței, utilizarea regulată a L-argininei arată efecte pozitive asupra erecției și fertilității masculine.

L-citrulină (75 mg)

L-citrulina este, de asemenea, un aminoacid benefic care contribuie la ameliorarea stărilor de oboseală și la îmbunătățirea fluxului sanguin către mușchi și alte țesuturi moi. eJoy® conține L-citrulină datorită efectului său semnificativ asupra aportului global de sânge la organele genitale la bărbați – în special la penis. Spre deosebire de concurență, eJoy® conține o concentrație de substanță de o calitate înaltă.

Vitamine C și D (30 mg a 400 iu)

Vitaminele, în cantități corecte, au un impact pozitiv atât de mare asupra corpului uman, încât nu trebuie să lipsească în niciun produs natural benefic omului. eJoy® conține o combinație unică de vitamina C și D, care sunt considerați a fi cei mai buni antioxidanți naturali care încetinesc îmbătrânirea celulară și îmbunătățesc calitatea și motilitatea spermei.

Compoziția listată conține o singură doză (2 capsule).

Fără efecte secundare nedorite

Deoarece produsul eJoy® conține doar substanțe 100% naturale și materii prime, spre deosebire de comprimatele de erecție concurente, nu există riscul de efecte secundare neplăcute atunci când este utilizat. Nu provoacă dureri de cap, greață, înroșirea pielii sau alte probleme sexuale asociate cu administrarea eJoy®, așa cum poate fi în cazul pastilelor eliberate pe bază de rețetă.

Dozare

Administrarea produsului eJoy® este extrem de simplă – administrați doar o doză de două tablete cu 30 de minute înainte de actul sexual. Doza zilnică maximă este de 4 comprimate și nu trebuie depășită. Produsul poate fi utilizat perioade lungi de timp, pentru un efect optim – de la 3 până la 4 luni.

Tot ce aveți nevoie pentru o dozare și o utilizare adecvate este, de asemenea, inclus în prospectul care vine împreună cu fiecare pachet de comprimate de erecție eJoy®. În fiecare cutie cu pastilele de erecție eJoy® este inclus prospectul cu informații utile despre dozare și modul de administrare corect.

Certificarea și calitatea produsului eJoy®

eJoy® îndeplinește toate standardele stricte necesare pentru vânzarea și administrarea în Slovacia a preparatelor pentru îmbunătățirea erecției. Pentru a folosi eJoy®, nu e nevoie de controlul medical și nici de prescripție medicală. Produsul a fost certificat de Oficiul de Sănătate Publică din Republica Slovacă și este unul dintre suplimentele 100% naturale de cea mai bună calitate pentru îmbunătățirea erecției de pe piața noastră.

VEZI CERTIFICATELE

Te interesează erecția fermă?

Nu ezitați mult și comandați astăzi unul dintre pachetele avantajoase eJoy®.

VEZI PACHETELE eJoy®

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate