• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Cadouri incitante (nu numai pentru ea)

În timpul anului, femeile sărbătoresc multe sărbători. Zile de naștere, zile de nume, aniversări, Ziua Femeii, Ziua Îndrăgostiților sau alte evenimente care oferă bărbaților un motiv să ofere cadouri partenerului lor. Mulți domni își surprind uneori partenerul și le oferă un anumit fleac chiar și în afara oricărei sărbători, pur și simplu din dragoste sau din bucurie. Cu toate acestea, ideile pentru cadouri clasice sunt ratate treptat, iar pentru cuplurile mai îndrăznețe, cadourile cu un ton erotic sau diverse ajutoare sexuale vin în prim plan. Ce cadou să-i oferi partenerului tău, astfel încât jocul să-ți mulțumească simțurile cu el?

Vibrator sau mufa anală

În magazinele de jucării sexuale, vibratorul este ținut în fruntea vânzărilor. Este unul dintre cele mai căutate ajutoare sexuale care poate mulțumi aproape fiecare femeie. Cumpărând un vibrator, cu siguranță nu veți strica nimic. Puteți alege dintre diferite materiale, forme, dimensiuni sau chiar vibratoare cu diverse funcții. Cu un vibrator, un cuplu în pat se poate distra cu adevărat. Poate fi folosit ca parte a unui preludiu, completând între numere (pentru a menține atenția unei femei până când penisul revine în formă după runda anterioară) sau a atrage un partener pentru sex (a privi un partener folosind un vibrator este extrem de interesant pentru un om). În plus față de vibratorul oral sau anal, vă puteți mulțumi și partenerului dvs., căruia îi place să încerce ceva nou și nu rezistă ajutoarelor mai îndrăznețe, cu un dop anal. Când cumpărați acest instrument, nu uitați de gelul lubrifiant, care va facilita manipularea știftului și va facilita astfel obținerea unui împrumut de către partenerul dvs.

Mingi de la Venus

Două bile mici plasate în două bile mai mari, care sunt legate printr-un șir. Datorită mișcării, bilele mai mici lovesc pereții mai mari, creând vibrații. Acestea sunt bilele lui Venus. Cum afectează vibrațiile o femeie care încearcă să introducă bilele în vagin? Va simți entuziasmul, dorința pentru sex și multe femei vor putea atinge orgasmul în sine datorită acestor mici minuni! Dacă credeți că acest dispozitiv aparține exclusiv patului, vă înșelați. Bilele Venus pot fi folosite pentru mers, curățenie sau sport. Cu cât activitățile sunt mai intense, cu atât vibrațiile sunt mai puternice. În plus, medicii recomandă utilizarea mingilor Venus pentru femei și medici. Datorită acestora, femeile pot întări mușchii planseului pelvian și, de asemenea, pot congestiona vaginul.

Masaj erotic cu aparat

Datorită aparatului de masaj, femeile vor obține mai multă plăcere, plăcere și, de asemenea, un orgasm intens într-un timp scurt. Există diverse tipuri de mașini pe piața ajutoarelor erotice. Mașinile clasice de masaj se concentrează în principal pe stimularea clitorisului, cele mai avansate cu diverse extensii au chiar funcții similare unui vibrator. Vederea unui partener care se confruntă cu un orgasm puternic și emoția ei este însoțită de suspine puternice și o expresie încântătoare pe fața ei ar merita tot ceea ce spuneți, domnilor?

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate