• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Care sunt cele mai bune afrodisiace pentru femei? Ierburi, fructe, dulciuri și diverse condimente

Afrodiziaká

Se spune că cele mai bune afrodisiace feminine pe care le poate folosi un bărbat includ farmecul, încrederea în sine și performanța în pat. Acest lucru poate fi adevărat, dar nu fiecare tip are toate aceste ingrediente într-un raport optim și le poate arăta întotdeauna 100%. Afrodisiacul dovedit din categoria diferitelor alimente, plante și condimente este, prin urmare, mult mai eficient.

Ce sunt afrodisiace pentru femei și care sunt efectele lor

Termenul afrodisiac este aproape la fel de vechi ca umanitatea însăși. Afrodisiacul este un dispozitiv care poate trezi toate simțurile din corpul uman pentru a percepe excitația sexuală mai intens și mai târziu și stimularea și stimularea directă sau indirectă.

Având în vedere că funcționarea sistemelor de reproducere masculine și feminine, precum și a hormonilor asociați acestora, sunt diferite, chiar și în cazul afrodisiacelor, este necesar să se facă distincția între cele care funcționează mai bine la bărbați și cele care funcționează mai bine la femei . Pe partea pozitivă a femeilor, pe lângă impactul lor asupra vieții lor sexuale, pot avea și consecințe indirecte pozitive.

Iată o prezentare generală a celor mai bune efecte pe care le oferă:

  • în primul rând afrodisiace afectează nivelul hormonilor sexuali, în special estrogenul, pentru a-l stimula și a crește apetitul sexual
  • în același timp, îmbunătățesc alimentarea cu sânge a sistemului genital și a zonei intime, ceea ce în practică înseamnă o creștere a excitării atunci când stimulează organele genitale
  • unii afrodisiaci pot acționa și asupra bustului, deși nu direct pentru a-l mări, ci cel puțin pentru a crește rezistența și elasticitatea
  • Un efect foarte pozitiv este îmbunătățirea umezirii vaginului și creșterea secreției acestuia, care se va reflecta și într-o experiență mai bună a actului sexual.

Cel mai bun afrodiziac feminin cu efecte dovedite

Mai multe tipuri de alimente pot fi folosite ca afrodisiace pentru femei, fie că este vorba de un fruct sănătos sau chiar și de dulciuri mai puțin sănătoase, dar și de diferite tipuri de ierburi și condimente. Plusul este că acestea sunt remedii naturale cu posibilitatea acțiunii pe termen lung.

Puteți ajunge la următoarele tipuri:

Cacao: Dacă vă place să mestecați, includeți ciocolată cu un conținut mai mare de cacao în dieta dumneavoastră. Boabele de cacao au nu numai un gust excelent, ci și un efect afrodiziac excelent în două moduri. Pe de o parte, contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui în zona genitală, dar în același timp îmbunătățesc și starea de spirit și vitalitatea mentală.

Banane și pepeni: Aceste două fructe sunt un afrodisiac atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În cazul bananelor, efectul magneziului asupra calmării sistemului nervos și bromelainei crește dorința sexuală, în timp ce în pepene roșu există aminoacidul arginină, care îmbunătățește fluxul sanguin către zonele intime.

Ciocănitoarea: Ciocănitoarea este un tip exotic de afrodiziac, care este un ingredient excelent în diferite alimente, dar mai ales în lumea arabă, este un foarte bun stimulent al energiei și vitalității sexuale. Datorită conținutului de vitamine, fibre și oligoelemente, acestea ajută la calmarea sistemului nervos și la o mai bună supraviețuire a orgasmului.

Sparanghel: Una dintre cele mai bune legume pentru promovarea libidoului sexual și a sănătății la femei este sparanghelul. Conține substanțe care ajută la creșterea apetitului sexual, dar și fitoestrogeni, care la rândul lor îmbunătățesc fertilitatea, ameliorează problemele din timpul menstruației și efectele negative ale menopauzei.

Condimente: Mai multe tipuri de condimente pot avea, de asemenea, un efect afrodisiac asupra corpului feminin. Acestea sunt în principal scorțișoară, ghimbir, nucșoară, piper negru, șofran sau ardei iute. Aceste tipuri de condimente conțin substanțe care stimulează circulația sângelui și cresc excitația în zona genitală în timpul stimulării sexuale.

Ierburi: Sub formă de ceaiuri și decocturi, ierburile pot fi folosite și pentru a susține apetitul sexual al unei femei. Un mare stimulent sexual este, de exemplu, ginkgo biloba, care ajută și la creșterea senzației de energie, serena târându-se cu fitoestrogeni, fân grecesc pentru a sprijini estrogenul sau heringul peruvian direct pentru a crește libidoul.

Vin roșu: atât pentru bărbați, cât și pentru femei, o cantitate sănătoasă de vin roșu poate crește semnificativ senzația de energie sexuală. Resveratrolul conține, de asemenea, mai mulți antioxidanți care eliberează tensiunea, cresc excitația sexuală și acționează, de asemenea, asupra răspunsului mai intens al organismului la iritații.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate