• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Compoziția eJoy® – Aminoacizi L-arginină și L-citrulină și efectele lor asupra erecției și potenței

Aminokyseliny L-Citrulín a L-Arginín

Aminoacizii, numiți și acizi aminocarboxilici, sunt compuși organici care sunt elementele de bază ale proteinelor și mușchilor. Dintre cei 22 de aminoacizi esențiali și neesențiali, doi sunt cei mai importanți în ceea ce privește sănătatea sexuală și funcția de reproducere. Prima este L-arginină, a doua L-citrulină.

Ce este L-arginina și care sunt efectele sale

L-Arginina este un aminoacid esențial care este metabolizat în organism de alți aminoacizi, și anume L-Ornitină și L-Citrulină. Este aminoacidul proteinogen bazic și cel mai bazic, care este chimic un izomer al argininei.

În ceea ce privește importanța aminoacizilor, acestea sunt cele mai importante influențe:

  • este important pentru funcția hipofizară și pentru stimularea eliberării hormonului de creștere
  • afectează sinteza proteinelor, excreția de amoniac și detoxifierea ficatului
  • contribuie la producerea de colagen și stimulează secreția de glucagon
  • participă la producția de creatină importantă pentru depozitele de energie

În ceea ce privește creșterea producției de hormon de creștere, aminoacidul este, de asemenea, utilizat pentru a sprijini creșterea musculară, ceea ce va fi apreciat în special de sportivi și bărbați care fac mișcare regulată. Cu toate acestea, L-arginina este importantă și pentru oxidul nitric, în special pentru creșterea nivelului acestuia.

Această substanță aparține categoriei neurotransmițătorilor și este importantă pentru așa-numitele efect de pompă, care este reutilizat în timpul activității fizice, dar în principal pentru relaxarea mușchilor vasculari și expansiunea acestora. Rezultatul este un flux sanguin mai bun, chiar și către organele genitale. Datorită acestui mecanism de acțiune, L-arginina ajută la obținerea unui flux sanguin mai bun către organele genitale.

Ce este L-citrulina și care sunt efectele sale

Al doilea aminoacid important din punct de vedere al sănătății sexuale este L-citrulina, care este deja un aminoacid neesențial. Acest aminoacid este o combinație de fosfat de ornitină și carbamoil, un precursor al formării L-argininei în organism.

În plus față de posibilitatea de conversie la L-arginină, oferă și următoarele efecte:

  • ajută la eliminarea amoniacului din sânge și la creșterea nivelului de hormoni anabolizanți
  • de asemenea, reduce nivelul de acid lactic, care provoacă oboseală musculară
  • accelerează recuperarea adenozin trifosfatului și creatin fosfatului, care sunt importante pentru energie
  • conform unor cercetări, un aminoacid poate scădea tensiunea arterială ridicată

În timp ce majoritatea celor mai importante efecte și influențe menționate sunt utilizabile în special pentru sportivi, efectul L-citrullinei asupra creșterii nivelurilor de oxid nitric din organism este important, de asemenea, în acest caz, pentru o aprovizionare sănătoasă cu sânge a sistemului genital și a organelor genitale.

Datorită aminoacizilor, există și un flux sanguin mai bun către mușchi, ceea ce susține performanța acestuia, dar este, de asemenea, un depozit de L-arginină. Spre deosebire de acesta, nu se descompune în cazul aportului din alimente sau suplimente nutritive direct în stomac, ci intră în organism, unde contribuie la creșterea pe termen lung a nivelului de L-arginină și, astfel, la promovarea potență.

L-Arginină și L-Citulin și utilizarea lor în practică

Atât L-arginina, cât și L-citrulina sunt utilizate în practică pentru sinteza proteinelor, pentru a susține creșterea musculară și, de asemenea, pentru a regenera mușchii după exerciții. Ambele substanțe fac parte din preparatele destinate sportivilor și bărbaților care exercită în mod regulat, vizitează centre de fitness sau se antrenează. Cel mai adesea este o formă de malat care este cel mai bine utilizată în acest scop.

A doua utilizare frecventă a acestor aminoacizi în practică este participarea lor la preparate pentru promovarea sănătății sexuale. Și în acest caz face parte în primul rând dintr-o compoziție mai largă care, pe lângă L-arginină și L-citrulină, include diverse extracte și extracte din plante.

Deoarece ambii aminoacizi contribuie într-un mod la un flux mai bun de sânge în vasele de sânge, inclusiv pe cele care furnizează sistemul genital și, la bărbați, în special organele genitale, joacă un rol în promovarea erecțiilor mai bune și mai ferme. Cu toate acestea, produsele în sine au un efect complex asupra sănătății sexuale.

Un exemplu de utilizare atât de largă este marca eJoy® cu o reprezentare puternică a ambilor aminoacizi. Cu toate acestea, folosește și efectele pozitive ale mai multor afrodiziace naturale cu efect atât asupra libidoului, cât și a apetitului sexual și a potenței în general.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate