• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Compoziția eJoy® Long – Ginseng, adică Panax ginseng, care sunt efectele și care sunt experiențele bărbaților

Ženšen - Panax Ginseng

Tot ce este asiatic, care este denumirea oficială a acestei plante, este una dintre cele mai utilizate plante secundare în medicina asiatică, în special în chineză și coreeană. În trecut, se folosea cel mai des rădăcina, din care se prepara ceaiul pentru a susține vitalitatea și energia generală. Dar ce efecte poate aduce această plantă astăzi?

Totul asiatic și originea sa, descrierea, compoziția substanțelor și apariția

Panax ginseng este una dintre plantele perene care pot fi găsite în mod natural în Asia, în special în nord-estul Chinei și crește, de asemenea, într-o măsură mai mică în estul Rusiei și în locuri izolate din Coreea de Nord. Este o specie de plantă din familia aralka.

Datorită structurii sale, ginsengul nu este una dintre plantele supradimensionate:

  • înălțimea plantei ajunge de la 30 la 60 cm, rădăcina subterană este masivă
  • partea supraterană a plantei moare în fiecare an, iarba nouă crește în primăvară
  • frunzele sunt verzi, lungi și pețiolate, sunt compuse palmat din 3 până la 5 frunze
  • florile sunt de un alb verzui și de cinci ori, fructul este de piatră roșie și suculentă

Cea mai frecvent utilizată rădăcină este planta, care este uscată la soare sau aburită într-o infuzie de zahăr sau din plante. Există mai multe substanțe medicinale în plantă, care se obțin din rădăcină, chiar și în diferite moduri de tratament al acesteia. În cazul uscării, așa-numitul ginseng alb, în ​​caz de abur din nou așa-numitul ginseng roșu feliat sau pudrat.

Cele mai importante substanțe active conținute în plantă includ ginsenozide, eleuterozide, acizi organici și substanțe eterice, cele mai conținute în rădăcina Všehoja. În plus, planta este o sursă bună de antioxidanți care previn îmbătrânirea prematură.

Efectele și semnificația plantei

Substanțele active menționate, precum și diverse polizaharide, acizi, saponine, vitamine, uleiuri esențiale sau aminoacizi, fac din Ginseng un stimulent general care ajută în mai multe domenii importante de la imunitate la performanță sexuală.

Cele mai importante efecte ale plantei includ:

Efecte asupra circulației și erecției sângelui: Ginsengul este una dintre plantele care au fost folosite în trecut în medicina naturală tradițională pentru probleme de erecție datorită faptului că conține ingrediente care au un efect pozitiv asupra circulației sângelui. Acestea favorizează formarea sângelui, reduc coagularea sângelui și au un efect benefic asupra stării vaselor de sânge.

Promovarea libidoului și a apetitului sexual: Apetitul insuficient sau scăzut pentru sex este o problemă comună a oamenilor moderni de astăzi și în acest domeniu Všehoj are, de asemenea, un impact semnificativ. Susține activitatea glandelor care produc hormoni sexuali, în special testosteronul la bărbați, ceea ce înseamnă că crește și libidoul și apetitul sexual.

Îmbunătățirea imunității și a vitalității: în ceea ce privește efectele non-sexuale, cel mai important efect al ginsengului Panax este de a sprijini imunitatea înnăscută și imunitatea. Substanțele conținute în plantă au, de asemenea, efecte antiinflamatorii și susțin performanța fizică, precum și convalescența fiziologică în general.

Influența asupra performanței mentale: Pe lângă un efect pozitiv asupra performanței fiziologice, ginsengul ajută și asupra performanței mentale și psihogene. Îmbunătățește rezistența la stres, acționează ca un așa-numit adaptogen împotriva condițiilor de mediu externe, ajută la probleme de atenție și concentrare și, de asemenea, la suprimarea oboselii sau nervozității.

Ginsengul și utilizarea acestuia în practică

În ceea ce privește utilizarea ginsengului Panax și efectele sale în practică, planta este destul de des utilizată în diferite suplimente nutritive. Acestea sunt în principal tablete și capsule pentru uz oral, unde se folosește extractul din rădăcina sa. Se pot cumpăra și rădăcini de ceai uscat.

Cu toate acestea, doza corectă este, de asemenea, importantă, deoarece Ginseng nu trebuie luat la culcare datorită efectelor sale stimulatoare asupra sistemului nervos și a vitalității generale. Cu toate acestea, în cazul suplimentelor nutritive gata preparate, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la efectele negative, planta se găsește aici într-o cantitate fără probleme și acțiunea sa este completată de alte substanțe.

Un bun exemplu al utilizării maxime a Všehoja, în special în domeniul stimulării energiei și vitalității sexuale la bărbați, sunt și comprimatele eJoy®, în special versiunea eJoy® LONG. În ele, extractul din rădăcina acestei plante are un efect pozitiv asupra libidoului și crește calitatea erecției.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate