• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Compoziția eJoy® – Maca peruviană și efectele sale pentru bărbați în sănătatea sexuală

Maca peruánska

Persimmonul peruvian, posibil și profesional Lepidium Meyenii, este o plantă utilizată de mai bine de 2.000 de ani ca stimulent natural și natural al energiei, vitalității și ca stimulent total. Iarba este uneori cunoscută sub numele de „viagra peruviană”, care spune multe despre plăcerea sa în sănătatea sexuală la bărbați. Cu toate acestea, are efecte și pentru femei.

Persimmon peruvian și originea acestuia, descrierea, compoziția substanțelor și apariția

Maca este o plantă bienală a plantelor din genul Geranium și în locul apariției sale inițiale, care este Peru, este, de asemenea, folosită ca legume rădăcină obișnuite. Este specific prin faptul că crește în mod natural numai în mediul alpin al Anzilor, în mod excepțional poate fi găsit și în Bolivia.

Dimensiunea și structura plantei sunt destul de similare cu ridichi:

  • tulpina supraterană are cel mult 15 cm înălțime, de obicei se sprijină pe pământ
  • există 15 până la 20 de frunze pe rozeta de frunze, reînnoind de la centru la margine
  • în partea de sus a tulpinii este o inflorescență ramificată, cu flori de culoare palidă
  • fructele sunt mici, de obicei de până la 5 mm, dar conțin semințele cu care se reproduce Maca

Maca este foarte bogată în diferiți nutrienți și substanțe utile. Conține carbohidrați, proteine, fibre și grăsimi. Dintre minerale, conține cel mai mult calciu și potasiu, mai puțin fier, iod, zinc sau mangan. De asemenea, conține vitamine B și vitaminele A, C, D și E. În rădăcină, care este utilizată și în suplimentele nutritive, există aminoacizi și acizi grași.

Planta poate fi utilizată atât de bărbați, cât și de femei, dar nu în timpul sarcinii sau alăptării. Cachiul a fost folosit pe scară largă în principal de populația inițială, se spune chiar că triburile indigene au folosit planta înainte de luptă pentru a-și întări puterea, energia și curajul.

Efectele și semnificația plantei

În ceea ce privește importanța plantei, Maca este cunoscut ca un afrodiziac natural și natural atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu toate acestea, are o utilizare mult mai largă, în principal datorită compoziției variate a ingredientelor care acționează și asupra hormonilor.

Iată 4 domenii în care își desfășoară activitatea Žerucha:

Libidoul și potența: La bărbați, Maca este utilizată în principal ca mijloc de stimulare și creștere a libidoului, adică a poftei de mâncare sexuale. De asemenea, acționează asupra potenței, în special în ceea ce privește îmbunătățirea numărului de spermatozoizi și a mobilității în ejaculare. Datorită efectului de creștere a emoției, poate îmbunătăți, de asemenea, debutul și puterea cronometrului.

Echilibrul hormonal: În timp ce la bărbați planta are un efect stimulant asupra testosteronului, care este legat atât de libidou, cât și de erecție, la femei ajută la afectarea echilibrului hormonal cu evoluția și regularitatea menstruației. În timpul menopauzei, ajută la reducerea intensității unor negative, cum ar fi bufeurile.

Imunitate și vitalitate: Rădăcina Žeruchy a fost folosită de mult timp ca stimulent pentru a ridica vitalitatea și energia cu totul. Deoarece planta conține o cantitate mare de stimulente și ingrediente, este utilizată pentru a îmbunătăți performanța fizică și mentală generală. De asemenea, ajută la susținerea funcționării sistemului imunitar.

Sistemul musculo-scheletic: Datorită stimulării testosteronului, un hormon important la bărbați pentru performanța și forța lor, Mac ajută și sistemul musculo-scheletic, în special mușchii. Testosteronul afectează puterea și creșterea volumului, susținând în același timp flexibilitatea lor. Planta acționează și ca o prevenire împotriva osteoporozei.

Maca peruană și utilizarea sa în practică

În ceea ce privește utilizarea efectelor și ingredientelor conținute în plantă, extractul de rădăcină uscată este cel mai adesea utilizat în suplimentele și preparatele nutriționale menite să promoveze sănătatea reproducerii atât la bărbați, cât și la femei.

Deoarece Maca ajută la normalizarea nivelurilor hormonale, face parte și din produsele destinate femeilor, cum ar fi cele utilizate în timpul menopauzei. Cu toate acestea, planta este utilizată în principal în produsele destinate bărbaților, care afectează libidoul, calitatea erecției și, de asemenea, pentru a crește numărul spermei, adică fertilitatea.

În acest caz, există doar suplimente nutritive din care puteți alege cu conținut de extract de Maca sau preparate cu o compoziție mai largă, cum ar fi comprimatele eJoy®. În acest caz, Žerucha este o substanță importantă, dar efectele sale sunt completate de acțiunea altor plante similare.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate