• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Cum să oprești ejacularea dacă vine prea curând? Încercați aceste 7 sfaturi și precauții

spermiogram

Ejacularea este o parte naturală a orgasmului masculin și însoțește punctul culminant sexual al fiecărui bărbat sănătos. Există cazuri când vine prea curând, cel mai adesea în cazul abstinenței lungi sau al excitării excesive. Cu toate acestea, dacă această afecțiune reapare mai des și mai regulat, trebuie abordată.

Ce este ejacularea și când ar trebui să apară

Termenul de ejaculare se referă la ejacularea materialului seminal din penis pe baza stimulării și iritării sexuale. Este rezultatul excitării, atunci când pragul de sensibilitate este depășit, în urma căruia este declanșată reacția sistemului nervos, care activează mușchii din zona genitală.

Rezultatul este ejectarea de contracții musculare care conțin ejaculate prin uretra către gura sa de pe gland. Este un mecanism care este o parte naturală a orgasmului masculin și cea mai importantă semnificație a acestuia constă în menținerea funcției de fertilitate, datorită căreia sperma masculină poate fertiliza ovulele feminine în ejaculare.

În ceea ce privește ejacularea, trebuie să știți următoarele:

  • la omul obișnuit, ejacularea are loc mai devreme decât după 5 până la 6 minute, dar uneori acest timp poate fi mult mai lung individual
  • ejaculare prea timpurie sub acest termen poate fi o reacție obișnuită o dată la, de exemplu, libidoul mai mare sau lipsa de sex
  • dacă afecțiunea reapare, poate fi, de asemenea, o manifestare a unei inflamații a preputului sau a ghindei sau o creștere temporară a sensibilității la excitare
  • ejaculare prematură este definită ca ejaculare în decurs de 1-2 minute de la începutul stimulării sexuale și este deja o manifestare a unei tulburări mai grave

Cum să opriți ejacularea prea devreme sau prematură

Să analizăm acum în mod specific câteva sfaturi, trucuri și sfaturi dovedite care pot ajuta atât la oprirea și oprirea ejaculării imediat, cât și pe termen lung și prevenirea. Ele pot fi folosite de toți bărbații, indiferent de vârstă.

Pentru a opri ejacularea precoce, încercați următoarele:

Cronometru imediat: Dacă trebuie să opriți ejacularea precoce și să vă opriți imediat, puteți utiliza și așa-numitul cronometru instant. Pentru prima dată, este posibil să nu funcționeze, dar exercițiul face un maestru. Când simțiți deja că vârful se apropie, apăsați ghinda pe căpăstru și în vârf în același timp cu degetul mare și arătătorul.

Prezervative speciale: Pentru bărbații care folosesc prezervative, există, de asemenea, o categorie specială de prezervative impregnate cu desensibilizatori, benzocaina fiind cea mai frecvent utilizată. Această substanță determină o scădere a sensibilității penisului la frecare sau iritație generală, amânând astfel senzațiile de excitare care duc la punctul culminant.

Geluri desensibilizante: Unele preparate cu un mecanism de acțiune sau ingrediente similare, cum ar fi gelurile desensibilizante, cremele și altele asemenea, funcționează foarte similar. Cu toate acestea, acestea prezintă două dezavantaje, și anume riscul de deteriorare a calității erecției și riscul de a transfera substanțele în vaginul partenerului.

Exerciții pe termen lung: În general, antrenamentul pe termen lung cu diverse exerciții aduce cele mai bune și mai eficiente efecte. Pentru a îmbunătăți controlul ejaculării, bărbaților li se recomandă exerciții Kegel pentru a consolida mușchii pelvisului și tehnica Masters-Johnson, care seamănă cu așa-numita opriți instantaneu și exersați în timp ce vă masturbați.

Schimbarea poziției sexuale: Când vine vorba de poziția sexuală, alegerea sa are, de asemenea, un anumit efect asupra gradului și vitezei excitării și a atingerii punctului culminant. În general, cea mai bună poziție misionară sau în picioare este să întârzie ejacularea prea repede, dimpotrivă, pozițiile spate și ponei sunt cele mai riscante în acest sens.

Schimbarea respirației: excitația sexuală și creșterea treptată a tensiunii aduc în mod natural o respirație mai rapidă și mai superficială, atunci când o persoană își respiră literalmente respirația și expirațiile sau respirațiile sunt foarte scurte. Cu toate acestea, încercați să vă controlați mai mult respirația, încercați să respirați mai încet și mai adânc, poate reduce tensiunea.

Pauză: în combinație cu tehnicile și opțiunile de mai sus, puteți încerca, de asemenea, o modalitate ușoară de a face pauze în timpul sexului. Odată ce simți că se apropie punctul culminant, încetează pur și simplu să stimulezi penisul. Puteți începe să acordați mai multă atenție partenerului dvs., de exemplu oral sau cu degetele.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate