• eJoy® - dealer oficial pentru Republica România
logo eJoy®

Impotenţă

Este cunoscut faptul că bărbaților, precum și femeilor, nu le place să se încredințeze problemelor lor intime, deoarece fie le este rușine, fie se tem. Aproape fiecare tip care are o problemă cu natura sa nu rezolvă întotdeauna această problemă imediat. Și asta este o mare greșeală.

Impotența este un subiect foarte sensibil și în același timp este o problemă care trebuie abordată imediat. Întrebându-se de ce? Motivul este că această problemă are un mare impact nu numai asupra sănătății unui bărbat, ci și asupra calității vieții sexuale, precum și asupra vieții în sine.

Ce este impotența

Impotența este de fapt incapacitatea unui om de a avea relații sexuale și, prin urmare, omul nu este capabil să aibă descendenții săi. Există mai multe probleme în spatele impotenței, cum ar fi disfuncția erectilă, care provoacă dificultăți în obținerea unei erecții.

Distingem două tipuri de impotență – există fie organ, fie mental, în timp ce primul, adică organul apare mai des decât mental. Impotența organelor este cauzată de o tulburare a mușchilor speciali care rețin sângele în penis în timpul unei erecții.

Statisticile spun că în Slovacia aproximativ jumătate de milion de bărbați suferă de impotență, dar doar o foarte mică parte dintre ei își rezolvă de fapt problema.

Aproape fiecare om întâlnește eșecul penisului cel puțin o dată în viață și, prin urmare, nici măcar nu este capabil să întrețină relații sexuale singur. Dacă această problemă apare doar ocazional, este normală și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cele mai rele imediat. Poate fi doar o stare actuală de incapacitate de a face sex, care poate fi cauzată de incertitudine, frică sau unele traume.

Deci, când impotența persistă și trebuie abordată? Acesta este momentul în care bărbatul nu poate face sex, din cauza faptului că penisul său nu se odihnește și nici nu poate ajunge la ejaculare. Prin urmare, dacă aceste probleme cu incapacitatea de a face sex persistă și durează cel puțin o jumătate de an, atunci vorbim despre impotență.

Ce simptome și manifestări însoțesc impotența?

Semnele și simptomele impotenței trebuie menționate în timpul actului sexual. Este important ca acestea să fie prezente pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, dacă un bărbat, de exemplu, a băut alcool și i se întâmplă doar în timpul unei stări de ebrietate ca penisul său să nu se odihnească în acest moment, caz în care este doar o impotență pe termen scurt și nu trebuie să vă faceți griji. despre o problemă majoră.

Dacă următoarele probleme sunt mai frecvente și persistă mult timp, este posibil ca bărbatul să sufere de impotență. Acestea pot fi, de exemplu:

 • oprirea lentă a penisului
 • amprenta penisului nu este totală (dacă este, durează doar foarte puțin timp)
 • incapacitatea de a obține o erecție
 • incapacitatea de a rămâne în erecție
 • debutul unei erecții durează foarte mult
 • chiar dacă penisul se oprește, acesta slăbește în curând, ceea ce face imposibilă relația sexuală singură (chiar și cu stimulare repetată)
 • probleme cu ejacularea însăși (incapacitatea unui om de a produce descendenți)

Factori și cauze care pot provoca impotență

Mulți oameni cred că impotența afectează în principal bărbații în vârstă. Este adevărat că bărbații cu vârsta peste 50 de ani care fumează, beau alcool și sunt expuși la stres sunt cei mai expuși riscului. Cu toate acestea, realitatea este că impotența este întâlnită nu numai de bărbații mai în vârstă, ci și de cei mai tineri. Prin urmare, această incapacitate nu poate fi atribuită doar vârstei bărbatului. Poate fi cauzată de o serie de factori și cauze diferite. Cu toate acestea, cele mai frecvente sunt:

 • Boli – cea mai frecventă cauză de impotență sunt bolile legate de sistemul genital. Acestea pot fi boli de inimă, boli vasculare (insuficiență arterială), dar și diabet. Alte boli care pot ajuta la impotență sunt colesterolul ridicat, hipertensiunea arterială, inflamația și cancerul de prostată, bolile hormonale și multe altele.
 • Stil de viață – Dacă un bărbat se dedică unui stil de viață nesănătos, cum ar fi fumatul, consumul excesiv de alcool, consumul de droguri, alimentația nesănătoasă sau lipsa de somn, atunci este mai probabil să apară impotența. Aceasta înseamnă că un bărbat nu va putea obține o erecție și, prin urmare, nu va putea concepe descendenți. Prin urmare, este foarte important să vă concentrați asupra unui stil de viață mai sănătos.
 • Factori psihologici – cel mai adesea pot cauza probleme de impotență, în special stres constant, depresie, certuri sau chiar probleme de partener și de muncă. Cu toate acestea, uneori este posibil să se rezolve aceste cauze acasă, dar uneori este necesar să se caute ajutor profesional.
 • Utilizarea unor medicamente – Un bărbat care ia anumite tipuri de medicamente eliberate pe bază de rețetă poate avea o deteriorare erectă sau o erecție poate să nu fie deloc prezentă, ceea ce se poate datora efectelor secundare ale medicamentului. Acestea sunt, de exemplu, medicamente concepute pentru a reduce tensiunea arterială crescută, medicamente care afectează echilibrul hormonal, medicamente adecvate pentru o prostată mărită, dar și medicamente care ameliorează sau reduc durerea.
 • Chirurgie și leziuni – acestea sunt leziuni sau operații pe penis care pot provoca impotență nu numai temporară, ci și pe termen lung. Impotența poate fi chiar cauzată de o leziune pelviană. Cu toate acestea, adevărul este că toate aceste cauze sunt incontrolabile.
 • Tulburări congenitale sau ereditare – un bărbat nu alege cu ce se naște. Fie că este vorba despre corp ca dimensiune și formă a penisului, sau diferite tulburări și probleme cu fertilitatea. Toate cauzele menționate pot fi ereditare și nu pot fi influențate, este pur și simplu genetică.

Diagnosticul impotenței

Simptomele și manifestările cauzatoare de impotență, pe care le-am menționat mai sus, pot fi observate în mod clar de către omul însuși. Prin urmare, dacă unele dintre simptome și simptome nu sunt doar ocazionale, dar persistă, este bine să vizitați un specialist și să fiți supus unui diagnostic, care va putea apoi confirma sau exclude impotența de către un medic competent.

Diagnosticul impotenței se efectuează după cum urmează:

 • Detectarea problemei – anamneză – medicul discută cu pacientul, pe baza căruia se obțin informații detaliate despre starea de sănătate. Primul pas trebuie să fie identificarea simptomelor și manifestărilor în curs de desfășurare care sunt asociate cu impotența.
 • Examinări fiziologice – baza acestui tip de examinare este determinarea stării organelor genitale externe și a stării prostatei
 • Teste de laborator – aceste teste includ, de exemplu, un test pentru determinarea fertilității (spermiogramă) sau un test pentru determinarea nivelurilor hormonale. Acestea includ teste de bază ale zahărului din sânge, număr de sânge și multe altele
 • Teste speciale – acestea sunt teste care confirmă sau infirmă impotența

Cum se tratează impotența?

În zilele noastre, este posibil să vindecăm impotența sau să ajutăm la îmbunătățirea în aproape fiecare caz. Baza este diagnosticul corect menționat mai sus. După diagnosticarea impotenței, medicul poate determina tratamentul pe baza cauzei identificate. Tratamentul profesional al impotenței este posibil în următoarele moduri:

 • Erectil medicamentos – Medicamentul va fi utilizat pentru a preveni medicația pentru disfuncția erectilă, cu ajutorul Viagra, Levitra și a altor comunități. Tratamentul dispozitivelor medicale este eficient în contraindicațiile secundare și posibile la alte medicamente (sau dureri).
 • Tratamentul injecției penisului – o mușcătură este o introducere directă în penis, o substanță care dilată artera și umflă cât un penis în penis
 • Implanturi peniene – implanturile sunt introduse în penis și îi permit să se ridice. Această afecțiune poate fi indusă sau disfuncție erectilă a implantului în penis și,
 • Tratamentul cu testosteron – acest tratament este necesar pentru lucrătorii cărora le pasă de un nivel de testosteron

Pe lângă tratamentul profesional menționat, există și alte opțiuni de tratament care vă vor ajuta să rezolvați problema impotenței. Și vestea minunată este că nu sunt deloc dureroși sau pretențioși. Acestea sunt următoarele opțiuni de tratament pe care fiecare om le poate face față, trebuie doar să își dorească:

 • Trecerea la un stil de viață sănătos – poate ușor, dar foarte dificil pentru cineva. Cu toate acestea, fiecare își poate schimba stilul de viață, trebuie doar să-și dorească. Baza este o dietă sănătoasă, consumând mai multe fructe și legume. Nu este vorba doar de dietă, dar un stil de viață sănătos include, fără îndoială, o parte din acea mișcare, în special un somn suficient – cel puțin 8 ore, reducerea stresului. De asemenea, este recomandat să renunțați sau cel puțin să reduceți fumatul și băutul.
 • Suplimente nutritive și pastile pe care le cumpărați fără prescripție medicală – acestea sunt pastile și suplimente nutritive care sunt utile în promovarea fertilității, erecției sau libidoului. Au o compoziție 100% naturală, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare, doar dacă sunt pozitive. Pur și simplu totul pe bază naturală cu ajutorul plantelor medicinale, care va aduce rezultatele dorite cu utilizarea pe termen lung. De exemplu, un supliment nutritiv dovedit și foarte popular este E-joy, care este disponibil la prețuri accesibile.
 • Comunicarea este foarte importantă – dacă aveți o problemă, nu rămâneți tăcut cu gândul, dar va fi uitat sau același lucru va fi rezolvat. Problemele nu se rezolvă singure, dar trebuie rezolvate. De aceea este necesară comunicarea, care, datorită sprijinului psihologic, este foarte benefică nu numai pentru viața sexuală, ci și pentru viața însăși. Așadar, nu uitați să comunicați cu partenerul dvs.
Zdieľajte:

Komentáre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Certificat

de biroul public
de sănătate

GARANTAT

Primești banii inapoi

Fabricat în Europa

Marea Britanie

Livrare discretă

a coletelor

Pentru

achiziții de peste
320RON

Produs 100% NATURAL

de cea mai bună calitate